Ciorba de fasole pastai

de mena29 in Ciorbe, 6 Sep 2015 | 5907 vizualizari

 

O ciorba care se face foarte rapid si poate fi servita foarte bine si in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • 350-400g fasole pastai
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei rosu
  • 1-2 rosii
  • sare si piper
  • 1 cana suc de rosii
  • frunze de patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai:

Speli si cureti morcovii, radacina de patrunjel, telina si ceapa, le pui la fiert in apa rece. Cand incep sa fiarba, adaugi fasolea spalata si ea, curatata si rupta in bucati mai mici. Dupa 10-15 minute, adaugi ardeiul si rosiile, spalate si ele si taiate marunt.

Inainte da a fi fierte complet,asezonezi cu sare si piper si adaugi bulionul. Mai lasi sa dea cateva clocote si opresti focul. Deasupra presari frunzele de patrunjel, spalate si tocate.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]