Ciorba de fasole galbena rotunda

de nadina73 in Ciorbe, 2 Oct 2010 | 7210 vizualizari

 

O ciorba grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole galbena
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mai mic rosu
  • 1 bucatica telina (1 feliuta)
  • sare
  • 1 cub vegeta naturala(by sylvia)
  • 2 rosii
  • 150 ml pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • 2 cani de bors de casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole galbena rotunda:

Se curata si se spala bine fasolea dupa care se taie in bucatie de 4-5 cm.Morcovul se taie rondele.Telina bucatele in 3-4.Ceapa se curata si se lasa intreaga.Ardeiul se rupe in 3-4 bucati.Rosiile se taie in feliute.

Se pune fasolea sa fiarba in apa cu sare si zarzavaturile taiate(rosiile se pun catre final)si cubul de vegeta natural,se lasa sa fiarba bine toate, dupa care se pun rosiile. Se mai da un clocot se pune borsul ,pasta de tomate si  patrunjele verde tocat se mai da un clocot  si ciorbica e gata.

O ciorbica minunata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole galbena rotunda" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de Burta a la Nico