Ciorba de fasole (de post)

de Tabita _ in Mancaruri de post, 27 Apr 2013 | 4834 vizualizari

 

O ciorba de fasole hranitoare si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 conseva cu fasole de 820 g
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole (de post):

Ceapa se toaca si se caleste putin pana devine sticloasa. 

Se adauga morcovul si radacina de  patrunjel tocate marunt.

Se adauga cam 2 litri de apa.

Se taie ardeiul marunt si se adauga cand morcovii se inmoaie putin.

Se scurge apa din conserva sau borcanul cu fasole, se clateste bine fasolea si se adauga cand legumele sunt aproape fierte. Se mai fierb aproximativ 10 minute.

Adaugam si pasta de tomate.

Potrivim gustul de sare si piper .

Presaram  patrunjelul si stingem  focul.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana si ceapa daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de linte rosie de post