Ciorba de fasole cu afumatura

de Pasiune pentru bucatarie in Supe/Ciorbe, 30 Ian 2011 | 8789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole 
  • carne de porc afumata 
  • 1 ceapa  
  • 1 morcov 
  • 2 rosii 
  • 1 foaie de dafin 
  • 2 linguri cu pasta de tomate 
  • tarhon 
  • cimbru
  • sare,ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Se lasa fasolea la inmuiat pana a doua zi. Fasolea se fierbe 10 minute in apa cu sare,apoi se arunca apa in care a fiert si se inlocuieste cu alta. Se fierbe la foc mic pana se inmoaie boabele. In paralele punem carnea la fiert cu sare pana se inmoaie putin si apoi o adaugam la fasole.
Calim ceapa cu morcovul si stingem cu pasta de tomate.Adaugam prajeala,rosiile decojite si zdrobite ,foaia de dafin si cimbrul  si lasam la fiert la foc mic pana scade.Condimentam si sevim alaturi de o ceapa "sparta":))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

DIANA B 1

31.01.2011, 11:14

Aspect placut si la ciorba , da' si la vasul de prezentare ...

Teo 1

31.01.2011, 11:40

si ciorba imi p[lace,darSahulm-a dat gata!

Criss 1

31.01.2011, 14:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]