Ciorba de fasole cu afumatura

de mirela0911 in Ciorbe, 18 Ian 2011 | 6266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina 
  • ardei gras rosu, galben
  • 1 buc. afumatura (de care aveti)
  • 500 ml bulion
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Se pune fasolea de cu seara in apa la inmuiat.

Bucata de afumatura se spala si se pune in apa sa dea cateva clocote dupa care se arunca apa. In oala in care se va face ciorba se pune afumatura in apa sa fiarba cu capac.

Legumele se curata si se taie cubulete. Fasolea se pune si ea in apa sa dea cateva clocote dupa care se arunca apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga fasolea si celelalte legume (in afara de ardei) si le lasam sa fiarba la foc potrivit cu capac. Spre final se pune si ardeiul (eu am avut ardei de toate felurile pus la borcan pt iarna). Se sareaza dupa gust iar la sfarsit se adauga bulionul si se mai lasa pe foc cateva minute sa dea in clocot. 

Se serveste cu smantana, paine prajita si ceapa rosie cat de multa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (14)

MIUTA 1

19.01.2011, 10:40

Si eu vreau,imi place

Cris2711 1

19.01.2011, 17:36

ioi da si eu vreau dar si cu ceapa rosie

mirela0911 1

19.01.2011, 21:35

multumesc fetele
mersi motan

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace