Fasolea se pune la inmuiat de seara.
Se curata ceapa.ceapa verde, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.
Coastele se spala.
Eu am pus la fiert fasolea cu coastele si putina sare in oala sub presiune, cam o ora.
Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.
Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.
Coastele le-am scos pe o farfurie, am scos oasele si le-am pus in oala.
Am completat cu apa si sare si am lasat sa dea cateva clocote.
Am pus pasta de tomate si tarhonul si am lasat sa fiarba 10-15 minute.
Eu nu am avut tarhon in otet si am pus o lingura de tarhon si o lingura de otet.
Daca va place acra se mai pune otet.
Am potrivit de sare si am adaugat si mararul tocat marunt.
Dupa cateva clocote este gata.
Eu am servit-o in paine cu ceapa rosie.
Daca vreti sa faceti la fe,l trebuie sa aveti o paine cu coaja uscata bine ca altfel se inmoaie ca la mine.
Pofta Buna!