Ciorba de fasole boabe cu ciolan in paine

de Sylvia in Ciorbe, 3 Feb 2010 | 13523 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

03.02.2010, 19:37

Primaaaa!

Sylvia 1

03.02.2010, 19:45

Hahaha atunci primesti portia cea mai mare la schimb cu ceva bunatati de la tine

madi_marin 1

03.02.2010, 19:49

si eu tot primaaaaa.....

Miha 1

03.02.2010, 19:55

Da de unde stiai tu ca-s asa de buna si o sa-ti cedez locul?

Sylvia 1

03.02.2010, 20:00

Ati ajus la timp orium ca este inca destula, dar imi dati la schimb desert si alte bunatati de la voi

Pasiune pentru bucatarie 1

03.02.2010, 21:07

vrau si eu o portie!

Teo 1

03.02.2010, 22:15

la prima vedere ,am crezut ca ,ciorba e in strachina!

Adinacarla 1

03.02.2010, 23:05

imi place ideea dar inca nu o pun in practica nu am masina de facut painedar imi ieu eu curand...arata asa bine incat la fel ca si Teo am crezut ca e castron de lut

gabrielP 1

04.02.2010, 00:14

Asa ceva am incercat doar la un restaurant in Cluj. Acum m-ai convins sa incerc si acasa. Arata grozav de bine si gustul trebuie sa fie pe masura. Multumim de reteta si tine-o tot asa.

Brindusa 1

04.02.2010, 00:25

Mai Sylvia, tie ti-e dor de Romania

Sylvia 1

04.02.2010, 10:06

AdinaClara si Teo am si castronele de lut, strachini din acelea cumparate din Romania, sunt super de efect la ciorbele romanesti si mari

Sylvia 1

04.02.2010, 10:08

Gabriel pe la poze cu restaurante am tot vazut si eu, abia astept sa mananc o portie si la Cluj

Sylvia 1

04.02.2010, 10:08

Bitza pentru tine ultima portie ca am stat pe ea pana am terminat-o

Sylvia 1

04.02.2010, 10:09

Brandusa ai dreptate ca mi-e dor de mancarurile romanesti mi-am facut si covrigi acasa pun azi reteta ca aici au toate bunatatile dar lipsesc covrigii

rivka 1

04.02.2010, 10:23

arata supeeeeeeeeeeeeeeeer!
nu inteleg...prima data papi ciorba si apoi painea? nu se topeste sa-ti curga totul pe masa?

covrigi de aia pe ata cu susan si mac de referi sylvia? am undeva reteta trebuie sa o caut mai demult i-am facut si eu o data...

Sylvia 1

04.02.2010, 12:23

Da Rivka din aia am facut o sa postez reteta mea sa vezi daac ai alta sa o comunici rapid la testare Nu curge pe masa daca e crocanta painea, pai se rupe din coaja de sus pe masura ce mananci noi am mancat si painea cu ciorba, nu toata....ca e mare

Oana 1

04.02.2010, 15:25

Ce minunatie ti-a iesit Arata foarte, foarte bine si imi place prezentarea finala @ Rivka, asa e, rupi din painica pe masura ce mananci din ciorba. Eu am asezat castronul de paine intr-un castron de sticla, sa nu avem surprize . Eu am mancat doua portii in painica

Sylvia 1

04.02.2010, 16:30

Oana multumesc mult pt idee

ala_oancea 1

05.02.2010, 17:07

De mult poftesc si eu la o ciorbita de fasole Arata super asa in paine

Sylvia 1

06.02.2010, 12:31

Sa incerci ca nu f complicat si merita ca e bestiala .

Cris2711 1

17.10.2012, 13:28

o prepar si eu acum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Borş de dovlecei cu ştevie