Ciorba de fasole

de Lau in Ciorbe, 27 Mar 2011 | 4669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • patrunjel verde
  • marar
  • leustean
  • oregano
  • 2 linguri pasta de tomate
  • fidea
  • bors pentru acrit
  • sare
  • piper
  • condimente
  • zarzavat
  • ceapa
  • 100 g ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Se fierb fasolele in apa cu sare.

Se spala dupa ce au fiert si se pun intr-o oala.

Se aduaga ceapa,zarzavatul,mararul,leusteanul,pasta de tomate,uleiul si se fierbe 20 min.

Se adauga borsul si sarea dupa gust, se mai lasa pana trage un clocot dupa care se aduga fideaua.

Se stinge focul si se adauga patrunjelul,condimente si piper.

Se acopera si se lasa 10 min,dupa care se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de cega si caras