Se spala bine carnea si se portioneaza. Punem carnea la fiert cu putina sare. Spumam de cate ori este nevoie.
Taiem ceapa marunt si legumele cubulete. Se pot da pe razatoare dar noua ne plac bucatele.
Dupa ce am luat spuma adaugam ceapa si legumele si lasam sa fiarba 30-45 de minute.
Cand sunt aproape fierte adaugam bulionul si cimbrul.
Pregatim galustele astfel:
Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare iar galbenusurile le amestecam cu uleiul si putina sare.
Adaugam galbenusurile peste spuma si amestecam usor. Adaugam apoigrisul in ploaie si omogenizam.
Dam focul mic si adaugam o cana de apa rece in ciorba.
Cu lingura uda formam galustele si le plonjam in ciorba. Lasam sa firarba la foc mic 15-20 de minute. Incercam galustele cu furculita.
Potrivim ciorba de sare si piper si stingem focul. Adaugam apoi patrunjel verde tocat si acoperim.
Servim calda.