Ciorba de curcan

de adasev12 in Ciorbe, 4 Iun 2012 | 8888 vizualizari

 

usoara si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • osul de la o pulpa superioara de curcan, cu ceva carnita
  • o ceapa
  • o tija de telina
  • 2 morcovi
  • 3 rosii din conserva
  • o l-ita bors magic
  • o mana de taitei
  • o mana de orez
  • patrunjel verde si marar verde
  • leustean
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Osul de curcan se pune la fiert, se spumeaza bine, apoi se adauga putina sare si se lasa sa fiarba cam pe jumatate. Se adauga apoi ceapa si telina taiate marunt, lustean maruntit. Se mai lasa sa fiarba vreo 10 minute, apoi se adauga morcovii taiati rondele, rosiile tocate, cu putin suc si orezul. Se lasa pana fierb si acestea. Se adauga apoi taiteii care fierb foarte repede, cam 4-5 minute (se poate si fara taitei). Se pune si bors magic pentru a o acri, se stinge focul, se pune o cescuta de apa rece, apoi deasupra patrunjel si marar verde.

Pentru un plus de savoare, cine doreste , poate adauga direct in farfurie, o lingura de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume