Ciorba de copanele de pui este o supa traditionala romaneasca, cunoscuta pentru savoarea si bogatia sa in arome si ingrediente naturale. Aceasta ciorba, cu radacini adanci in gastronomia romaneasca, este apreciata pentru gustul sau reconfortant si proprietatile nutritive. Preparata cu copanele de pui, legume proaspete si verdeturi aromate, ciorba de copanele de pui reprezinta un fel de mancare esential in bucataria traditionala, adesea servita la mesele de familie si in ocazii speciale.
Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca este delicioasa!
Cum se prepara Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca
Se curata ceapa. Se toaca marunt si se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, rosia, ardeiul tocat si se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga pasta de tomate si se amesteca. Se adauga apa, carnea si cand incepe sa fiarba adaugam cartofii curatati si taiati, mararul, leusteanul tocat.
Cand a fiert carnea se adauga taieteii si se lasa sa fiarba 2-3 clocote, se adauga borsul, sare, piper dupa gust, se mai lasa sa fiarba 2 minute dupa care oprim focul si adaugam patrunjelul tocat si ciorba de copanele de pui este gata. Serviti alaturi de o paine de casa si ardei iuti. Recomandam si ciorba de salata verde
Pofta buna!