Ciorba de coaste de porc

de MotanLaOale in Ciorbe, 9 Feb 2015 | 10003 vizualizari

 

Coastele ramase de la nenumaratele cotlete mancate de sarbatori, puse deoparte, au dus la aceasta ciorba foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 600 g coaste de porc
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei capia
  • 1/2 ardei verde
  • 1 telina mica
  • 150g mazare
  • 150g fasole verde
  • 4 cartofi
  • 4 rosii
  • 50ml ulei
  • 1 l zeama de varza
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • piper
  • sare (daca este cazul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de coaste de porc:

Coastele se spala.

Ceapa se curata si se toaca.

Zarzavatul se curata si se toaca.

Ardeii se se curata si se taie patratele.

Cartofii se cutata si se taie cuburi.

Rosiile se spala si se taie cuburi marunte.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si coastele si se calesc 3-4 minute.

Se adauga zarzavatul si ardeiul, se pune apa si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga mazarea si fasolea verde si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga cartofii si se mai fierbe 15 minute.

Se adauga rosiile.

Se pune zeama de varza, gustand sa fie cat de acra si sarata va place.

Se pune piper si se lasa sa fiarbe 4-5 minute.

Se adauga verdeata tocata, se mai da un clocot si este gata.

Se serveste cu smantana si ardei iute daca va place.

Mie imi place cu smantana si ceapa rosie.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Borsul se poate pune si fiert separat pana da in clocot

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

09.02.2015, 20:05

Multumesc

Rocsi 1

09.02.2015, 20:54

Eu as cam veni la masa!

MotanLaOale 1

09.02.2015, 23:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica