pentru Saptamana barbatilor care gatesc"
Se taie pulpa de porc sub forma de cuburi si se transeaza coastele afumate.
Punem carnea intr.o oala ,o acoperim cu apa ,punem putin sare si dam la foc.
Lasam sa dea in cateva clocote si spumam.
Tragem de pe foc ,scurgem de apa ,spalam carnea si o punem inapoi in oala.
Adaugam apa cat sa depaseasca carnea ,adaugam putina sare si dam la foc moderat.
Cand carnea este fiarta pe jumatate adaugam legumele(varza taiata fideluta,morcovul taiat rondele,ardeiul si telina taiate cubulete.Adaugam si 2 fire mici de telina verde taiate marunt.
Daca este nevoie mai putem adauga apa.
Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam rosiile date prin razatoare si lasam incontinuare pe foc ciorba pana ce totul este bine fiert.
Intre timp fierbem separate borsul si cand totul este fiert il adaugam in oala cu ciorba.(cantitatea de bors este in functie de gustul fiecaruia)
Potrivim de sare si piper dupa gust.
Lasam sa dea in cateva clocote si tragem de pe foc.
Batem ouale si le adaugam in ciorba sub forma de zdrente.
Aromatizam cu frunze de telina taiate marunt.
Pofta buna!