Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc

de Valclaudia in Ciorbe, 27 Apr 2014 | 5549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 4 ciuperci champinion
  • cca 50 gr. ciuperci pleurotus
  • cca 200 gr. carne de porc (franjuri, carne de lucru)
  • 1 ceasca de hrisca
  • sare si piper dupa gust
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 lingura bobitede mustar
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • cateva boabe de piper negru
  • 1/2 cutie rosii pasate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc:

Curatam ceapa si morcovul, le spalam.

Morcovul se taie rondele, ceapa o maruntim si le calim laolata in ulei.

Ciupercile le spalam si le taiem felii, apoi le adaugam peste morcov si ceapa, punem sare si piper dupa gust, le sotam pana scade apa lasata de ciuperci.

Carnea de porc de taie bucatele si se adauga peste legumele sotate.

Amestecam cu lingura de lemn pana isi schimba carnea culoarea, punem bobitele de mustar si cele de piper, adaugam apa (cca 3-4l) si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie legumele si carnea.

Clatim boabele de hrisca in apa rece, le adaugam in ciorba, lasam sa fiarba cca 10 minute apoi adaugam rosiile pasate, mai fierbem alte 10 min, stingem focul, presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba ardeleneasca de porc cu tarhon si smantana