Ciorba de ciuperci a la grec

de Julie in Ciorbe, 17 Ian 2011 | 10044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci proaspete,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 200 ml smantana,
  • 1 galbenus de ou,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • patrunjel ,
  • otet de mere dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci a la grec:

Ciupercile se spala, se taie in felii subtiri si se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa, ardeiul gras si morcovul- tocate marunt . Dupa ce se inmoaie legumele se adauga 3-4 cani cu apa si se lasa sa fiarba. Se amesteca smantana cu galbenusul de ou , 2-3 linguri cu otet si usturoiul pisat apoi cu cateva linguri cu supa fierbinte. Spre sfarsitul fierberii se toarna amestecul cu smantana in oala, se potriveste gustul de sare, piper, vegeta si se presara patrunjel verde tocat marunt.
Ciobica se serveste  fierbinte, cu smantana frecata cu usturoi,alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana..de Bihor