Ciorba de cartofi cu tarhon

de Mitinita in Ciorbe, 9 Dec 2012 | 4260 vizualizari

 

Una din ciorbele noastre preferate. Mustarul face reteta asta speciala.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3 cartofi
  • 1 litru de supa de pui sau legume
  • 5 linguri de smantana
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lingurita mustar
  • tarhon la otet
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu tarhon:

Curatam legumele si le taiem cubulete. Cartofii ii taiem in cuburi.

Calim ceapa,morcovul si radacina de patrunjel,dar nu le lasam sa se innegreasca.

Punem supa si dam la fiert. Cand s-au inmuiat legumele adaugam cartofii.

Mai fierbem 10 minute.

Amestecam faina cu smantana,mustar si putina apa,pana obtinem o pasta si adaugam in supa.

Lasam sa fiarba 5 minute,adaugam tarhon,sare si piper,si acrim cu otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

09.12.2012, 21:39

O ciorba minunata cu miros de Ardeal...si mie imi facea bunica! Arata grozav!

marcela1979 1

10.12.2012, 08:02

arata super ,imi place mult tarhonul

mihaelar63 1

11.12.2012, 00:01

La ciorba de cartofi cu tarhon n-am incercat , dar nu e tarziu inca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste(macrou)