Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura

de mihaelar63 in Ciorbe, 13 Oct 2010 | 51838 vizualizari

COMENTARII (46)

lacrimioara 1

13.10.2010, 09:57

sant prima asa ca vreau portie dubla arata f bine

mihaelar63 1

13.10.2010, 10:12

multumesc Lacrimioara pentru tine o portie tripla ,, par-avion ''

mena29 1

13.10.2010, 10:14

Mihaela,sunt a-II-aaaaaaaa,vreau si eu,este adevarat,e super buna cu ceapa rosie

mihaelar63 1

13.10.2010, 10:20

da, da , esti servita Mena , iar dupa voi ma pun si eu inca o data la rand

madi_marin 1

13.10.2010, 10:59

ce pofta mi-ai facut cu ciorbita ta.... pot sa vin si eu cu o lingura mare?

Rocsi 1

13.10.2010, 11:02

are un gust nemaipomenit

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:08

Bineinteles Madi ,ai d-aia nemteasca ?acelea sunt f.mari

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:09

Rocsi esti invitata mea

Criss 1

13.10.2010, 11:15

Buna de tot.
Bomba calorica.

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:16

Da Criss calorigena dar o data la 2 luni merge

Corinuta 1

13.10.2010, 11:27

yamii! foarte buna ciorbica si arata super, imi plac toate culorile din farfurie

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:32

Corina , eu zic ca mancarea colorata e mai savuroasa , iti face cu ochiul

La Ancuta 1

13.10.2010, 11:53

foarte buna ciorbita

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:56

multu

nadina73 1

13.10.2010, 12:12

mama ce buna trebuie sa fie eu fac foarte des supa de cartofi e preferat piticilor,dar cu afumatur nu am incercatcred ca e grozava5f

mihaelar63 1

13.10.2010, 12:20

multumesc Nadina , musai trebuie sa faci

silvi0ara 1

13.10.2010, 12:36

Buna rau.

adasev12 1

13.10.2010, 12:50

arata cool!imi place

mihaelar63 1

13.10.2010, 13:04

Silvioara , consider ca e un compliment

mihaelar63 1

13.10.2010, 13:05

Ada de o faci asa ma tot pomenesti

adasev12 1

13.10.2010, 13:13

mihaela, aici nu am ssanse sa gasesc patrunjel radacina...prostii astia fol numa frunzele, radacina cred ca o arunca...deci, fara merge? oricum eu d etrei ani fac ciorbe si supe fara radacina de patrunjel...asta este...si n-am nici tarhon in otet....adica n-am tarhon de nici un fel......deci cezzici, ce iese fara ele?

mihaelar63 1

13.10.2010, 13:17

scuze doar acum am vazut paranteza la locatia ta !! nu e foc de nu pui radacina de patrunjel . Daca gasesti tarhon uscat pune-ti la macerat in otet , pe loc pui tarhonul uscat si acresti dupa preferinta cu putin otet sau lamaie .

danamatei 1

13.10.2010, 15:37

Arata super ciorbita ta. 5 furci de la mine

mihaelar63 1

13.10.2010, 15:39

multumesc Dana !

epurasha2bb 1

13.10.2010, 19:37

excelenta! ce pofta mi-ai facut , arata de milioane!5f!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc si smantana