Ciorba de cartofi

de mihaelaM in Ciorbe, 24 Mai 2011 | 2909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4cartofi
  • telina
  • morcov
  • fasole verde
  • ceapa verde
  • delikat de legume
  • 1 lamaie
  • bulion de ardei
  • bulion de rosii
  • fidea
  • leustean verde
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Am curatat ceapa, telina si morcovul, le-am spalat, dupa care le-am taiat si le-am pus sa se caleasca timp de 10 minute amestecand usor. Dupa cele 10 minute am pus cartofii curatati, spalati si taiati cuburi impreuna cu fasolea taiata, apoi am adaugat apa si delikat.

Am lasat sa fiarba pana cand au fost gata cartofii, apoi am adaugat bulionul de ardei, cel de rosii si sucul de lamaie.(am lasat 5min)

Cand totul a fost gata am dat la o parte de pe foc si am adaugat patrunjelul si leusteanul taiat. POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec