Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
O ciorbita cu multe vitamine!
Legumele si ceapa, tocate marunt, se calesc pentru cateva minute, cu untdelemn, apoi totul se stinge cu cei 2 l de apa fierbinte.
Cand legumele au fiert, se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si se fierb aproximativ 15 - 20 minute la foc potrivit, avand grija sa nu se farame. Adaugam apoi delikatul/sarea (dupa gust), borsul si rosiile. Cand da in clocot se ia de pe foc si se adauga verdeata (patrunjelul, leusteanul, loboda si tarhonul, acesta din urma conferind ciorbei un gust deosebit).
Pofta buna!
1
In zilele in care nu tinem post putem drege ciorbita cu o lingura de smantana si un ou batut!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult