Ciorba cu perisoare de vita

de deyutzky in Ciorbe, 17 Mar 2013 | 6391 vizualizari

COMENTARII (28)

Ade200 1

17.03.2013, 13:33

Bună ciorba cu "verişoare", cum spuneau copiii mei!

MotanLaOale 1

17.03.2013, 13:35

deyutzky 1

17.03.2013, 13:37

ade ))) am avut impresia ca am gresit eu cand am citit prima parte a comentariului )))

deyutzky 1

17.03.2013, 13:37

motan

laura_n 1

17.03.2013, 13:41

buna ciorbica

deyutzky 1

17.03.2013, 13:42

multumesc laura

ianculubita 1

17.03.2013, 13:44

Rocsi 1

17.03.2013, 13:47

Cat de bine arata.Vreau o portie sa stii!

deyutzky 1

17.03.2013, 13:52

Rocsi te astept la masa multumesc

deyutzky 1

17.03.2013, 13:52

ianculubita

gaby_gabytza 1

17.03.2013, 14:09

buuuun

deyutzky 1

17.03.2013, 14:41

gabytza

Dana_Retetegg 1

17.03.2013, 14:53

gaby_duceag 1

17.03.2013, 15:06

arata grozav!!

deyutzky 1

17.03.2013, 15:29

multumesc gabitz

deyutzky 1

17.03.2013, 15:29

dana

Merisor 1

17.03.2013, 15:46

Super ciorba!

Bya Ralu 1

17.03.2013, 16:01

ce pofta mi-ai facut!

deyutzky 1

17.03.2013, 16:32

merisor

deyutzky 1

17.03.2013, 16:33

bya te poftesc la masa!

cristeena20 1

17.03.2013, 17:36

buna ciorbita ta!!!!

Lau 1

17.03.2013, 17:45

gustoasa

Teo 1

17.03.2013, 18:56

grozava ciorba de vita!

Zamfira 1

17.03.2013, 19:15

foarte buna ciorba, super!!!!

deyutzky 1

17.03.2013, 21:17

va multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare