Ciorba cu perisoare

de Ubulika in Ciorbe, 15 Dec 2011 | 4470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata 350 g - asta e in functie de cate perisoare vreti sa iasa
  • 4l apa
  • 1 ceapa , 100 g orez
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel si 1 pastarnac
  • 1 ou crud
  • 2 ling ulei
  • jumate de telina
  • sare,boabe piper,boia,piper macinat
  • pasta de ardei
  • bors magic de legume
  • leustean
  • faina
  • 1 vf ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

Se spala ,se curata si se taie cubulete zarzavaturile .Se pun la fiert cu 3 boabe de piper.

Carnea tocata se pune intr-un castron,adaugam oul ,condimentele si orezul spalat si ales in prealabil.Prajim ceapa si o punem peste amestec.Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Ne dam mainile cu putina faina si formam perisoarele,bilute mai mici sau mai mari.

Cand sunt fierte zarzavaturile punem perisoarele ,pasta de ardei si ardeiul iute.Cand sunt gata ele se ridica la suprafata.

La sfarsit punem 2 linguri bors magic.Lasam 5 minute,presaram leustean tocat si un vf de lingurita ulei,apoi stingem focul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare