Ciorba cu oase de porc si legume

de CameliaR in Ciorbe, 30 Dec 2015 | 3024 vizualizari

 

Astazi am facut o ciorba cu oase de porc. Dupa atata mancare grea merge de minune si o zeama. A iesit buna tare.

 

INGREDIENTE

  • 6 oase de porc
  • 1 cescuta de orez
  • 5 cartofi
  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceasca tocatura de ardei
  • suc de rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • 1 cescuta de mazare
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oase de porc si legume:

Intr-o oala de 4 litri punem apa la fiert cu sare. Spalam oasele de porc iar apoi le punem in apa dupa ce a dat in fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Spumam. Intre timp curatam, spalam si tocam legumele cubulete.

Catelul de usturoi il punem intreg. Dupa ce a trecut o ora punem si legumele la fiert impreuna si cu cele 2 foi de dafin. Adaugam orezul si amestecam din cand in cand. Dupa 10 minute adaugam tocatura de ardei, sucul de rosii si lingura de pastea de tomate.

Adaugati sare dupa gust. Daca doriti o puteti acrii cu bors sau zeama lamaie. Noi am servit ciorba cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu oase de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

03.01.2016, 11:26

Buna ciorbica!

Bya Ralu 1

03.01.2016, 19:26

CameliaR 1

04.01.2016, 16:23

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta cu macris