Ciorba cu "lascute"

de nadina73 in Ciorbe, 26 Apr 2010 | 10338 vizualizari

 

este grozava cu ciolan afumat,eu nu am gasit de data acesta

 

INGREDIENTE

  • 3-4 morcovi
  • radacina de paturnjel
  • 1 bucata telina
  • 1 ceapa
  • costita(este mai bun cu ciolan afumat dar nu am gasit,de obicei gasesc)
  • 1 cutie pasta de tomate
  • 1 cana de bors
  • sare
  • paste fainoase patratele (la noi se zic lascute)200g
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu "lascute":

Se curata zarzavaturile si se taie in bucati mai mari ,apoi se pun la fiert cu sare ,ceapa  si ciolanu afumat(costita in cazul meu)

Cand ciolanul e fiert si zarzavaturile se pun pastele fainoase (lascutele) se lasa sa fierba bina apoi se pune borsul si pasta de tomate si se mai lasa sa dea 2 clococte apoi se stinge focul

Este o ciorba grozava si simplu de facut si foarte gustoasa

Se serveste cu smanatana si daca va place si ardei piscos

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu "lascute"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

27.04.2010, 00:00

e foarte buna buni ,hai nu vi la o porite?ce zici buni?

Furnicuti 1

27.04.2010, 12:18

Excelenta ciorba, o sa o fac si eu cat de curand
5 furculite de la mine, desi cred ca erau mai utile 5 linguri

nadina73 1

27.04.2010, 23:33

asa e furnicuti multumesc mult esti tare draguta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza