Pentru taietei
1. Puneti la fiert pipeturile si spinarile de pui.
2. Spalati si curatati fasolele, ceapa, morcovii, rosiile si jumatatatea de ardei.
3. Fasolele se taie in 2 sau 3, ceapa, morcovii si ardeiul cubulete mici, iar rosiile in 4.
4. Cand puiul a fiert, se scoate, se spala bine si se desprinde carnea de pe oase.
5. Legumele se pun la fiert impreuna cu puiul intr-o noua apa. Adaugam patrunjelul bine spalat si scuturat, leusteanul si cimbrul. Condimentam cu sare si piper.
6. Pentru a pregati Taieteii de casa spargem 2 oua desupra fainii si amestecam bine pana se formeaza un aluat neaderent. Intindem bine aluatul pe masa de lucru presarata cu faina, apoi il rasucim, asteptam 10 minute sa se usuce si taiem la dimensiunea dorita. Ii scuturam putin sa se desprinda si ii lasam acoperiti pana ii punem in oala.
7. Cand legumele sunt bine fierte adaugam borsul, il lasam sa dea in clolot si punem taieteii. Lasam totul la foc mediu 15 minute si gata :D
Pofta mare