Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Spalam puiul si il taiem bucati potrivite il punem in apa cu foarte putina sare la fiert pt. 10-15 minute {in timpul fierberii se ia spuma de deasupra}
Intre timp tocam toate legumele iar dupa cele 10-15 minute punem ceapa si lasam 5 minute, apoi adaugam toate legumele si lasam sa fiarba {Intre timp este posibil sa mai trebuiasca putina apa calda}
Dupa ce a dat in fiert condimentam de sare si piper apoi adaugam bulionul mai lasam 3 minute, dupa care adaugam fideaua si borsul mai lasam foarte putin pe foc si mai adaugam smantana amestecata cu ouale batute. Lasam cam 2 minute si presaram si patrunjelul verde si oprim focul.
1
Se serveste cu ardei iute.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult