Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 22 Apr 2015 | 4149 vizualizari

 

Doua aripi frumoase si cateva verzisoare sunt suficiente sa prepari o ciorba delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr varza de Bruxelles
  • 2 aripi gaina -de casa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina
  • 1 cartof mare
  • 1 lingura pasta ardei rosu
  • 1 pahar suc rosii
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 tija marar uscat
  • sare
  • codite de ceapa verde
  • zeama lamaie -optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles:

Curatati si spalati aripile. Daca doriti sa le serviti la fiecare farfurie taiati-le in doua .

Curatati si spalati legumele .

Puneti la fiert in doi litrii de apa aripile, morcovii taiati rondele, telina taiata bucati, ceapa intreaga, sare, foi de dafin, piper, mararul uscat si pasta de ardei.

Eu am folosit oala sub presiune. Dupa 20 minute am luat oala de pe foc si respectand regulile am deschis si am adugat cartofii si verzisoarele de Bruxelles taiate in doua.

Am lasat sa fiarba impreuna maximum 10 minute si am adugat sucul de rosii.

Cine doreste mai acrisoara ciorba poate folosi zeama de lamaie.

Am inviorat ciorba la servire cu codite de ceapa verde.

TIPS-URI

1

In ultima parte a prepararii daca doriti ca varza sa nu-si schimbe mult culoarea , fierbeti fara capac . La fel puteti proceda cu orice leguma verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana..de Bihor