Ciorba cu aripioare de pui

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 11 Apr 2014 | 12486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de pui
  • o bucata de telina
  • un pastarnac
  • un morcov
  • doi cartofi
  • un dovlecel
  • doua rosii mari
  • ardei gras rosu/verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 bucati de ceapa uscata
  • 1 litru bors de putina
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • verdeturi proaspete de primavara
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripioare de pui:

Punem aripioarele la fiert, adunand periodic spuma formata.

Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam borsul si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot. Presaram verdeturile tocate marunt si oprim focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Anett 1

12.04.2014, 10:35

simona72 1

13.04.2014, 07:54

Faci niste ciorbe beton!!

Dya Daniela Andrei 1

13.04.2014, 10:25

Va Multumesc Simona, sunt doar.... ciorbe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]