Ciorba cu afumatura si moare

de kamy in Ciorbe, 11 Ian 2011 | 8911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne de porc afumata(pulpa)
  • 4 cartofi potriviti
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • sare,piper
  • moare de varza
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura si moare:

Carnea se spala bine,se taie bucati mai mici si se pune la fiert in 3/4 din apa necesara pt ciorba.Spumam daca e nevoie.Cand carnea e aproape fiarta se adauga morcovii,ceapa si telina taiate cubulete,iar cand s-a fiert carnea numai buna de mancat, se adauga cartofii taiati cuburi se fierb 10 min dupa care se completeaza cu moare de varza,pana ajungem la cantitatea dorita de ciorba.Mai fierbem pana sunt fierti cartofi,punem piper si sare (daca moarea nu-i destul de sarata),adaugam tarhon( pus in otet)taiat marunt si inchidem focul.

pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

daca moarea e f sarata adaugati in ciorba dupa gust si mai completati ,eventual ,cu apa.

2

 se poate pune si patrunjel sau pastarnac....da e o vorba"esti ca patrunjelu-n supa"eu nu prea folosesc

3

 am facut ciorba in oala de 4 l

4

eu am facut ciorba cu carne slaba dar se poate folosi ce carne afumata doriti sau aveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura si moare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (40)

kamy 1

12.01.2011, 20:44

sylvia...te astept la masa

MIUTA 1

13.01.2011, 14:26

Si eu vreau Kamy,e delicioasa

kamy 1

13.01.2011, 14:48

miuta...te astept la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]