Ciorba cu afumatura

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 23 Apr 2010 | 11593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1kg afumatura (eu am folosit coaste afumate)
  • -2 cepe
  • -2 ardei grasi
  • -telina
  • -3-4 cartofi
  • -leustean
  • -1 l bors
  • -tarhon
  • -2-3 morcovi
  • -3-4 rosii
  • -sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

 Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se lasa sa fierbe 10-15 min. si se arunca prima apa.

Se spala carnea,se pune in oala cu apa atat cat sa acopere carnea si se da la foc .Cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele taiate(ceapa, ardeiul gras, telina,cartofii,morcovul).

Rosiile se dau prin razatoare si cand totul este fiert se adauga si ele.

Se acreste cu bors ,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa sa fiarba circa 10- 15 min.

Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean tocat marunt si tarhon.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

30.04.2010, 17:50

dupa vorba din batrani ,, sa-ti bati barbatul si copii si sa mananci singura " o si pun la favorite

Bucataras Medi 1

30.04.2010, 18:18

ha,ha,ha..............mihaelar, sa nu faci cum zic batranii

babi5 1

19.06.2013, 15:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de legume