Ciorba cu afumatura

de ony in Ciorbe, 28 Oct 2010 | 4595 vizualizari

 

nu am mai facut demult.......

 

INGREDIENTE

  • o bucata de scaritza afumata
  • ceapa
  • telina
  • pastarnac
  • morcov
  • cartofi
  • bulion
  • sare
  • orez
  • patrunjel sau leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

se spala bine afumatura,se opareste si se pune la fiert in apa rece;se spumeaza iar cand incepe sa fiarba se pregateste zarzavatul;se pune si o lingurita de delikat sau orice alt concentrat si se lasa sa fiarba bine totul,se adauga cartoful si orezul,iar dupa ce au fiert toate se pune bulion si se acreste;se potriveste de sare se mai da un clocot ,se opreste focul si se adauga verdeatza. pofta buna!!!

TIPS-URI

1

cantitatea de zarzavat o alege fiecare dupa cat de concetrata vrea sa faca ciorbita;

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Gouda 1

28.10.2010, 19:55

nadina73 1

29.10.2010, 00:05

gata am reparat furcile cineva furase una

ony 1

29.10.2010, 09:22

ce haioasa esti!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecel cu rosii si scarita afumata