Ciorba ardeleneasca de miel

de Georgiana78 in Ciorbe, 26 Apr 2012 | 7132 vizualizari

 

Aceasta ciorbica este super-super....nici nu zici ca este de mile ci mai degraba de burta....este nemaipomenita si a fost laudata la masa de Paste de anul acesta asa incat am mai facut-o o data!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne miel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 ceapa uscata
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 100 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri orez
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura faina
  • patrunjel verde
  • tarhon
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de miel:

- speli carnea o tai bucati potrivite si o pui la fiert in apa cu sare si aduni spuma imediat ce se formeaza

- cureti, speli si toci marunt morcovii, telina si ceapa uscata apoi le adaugi in ciorba cand carnea este pe jumatate fiarta

- cand legumele si carnea sunt fierte amesteci intr-un castronel faina cu galbenusurile, smantana, otetul si tarhonul taiat marunt si torni amestecul in ciorba

- alegi orezul, il speli si il adaugi in oala cu ceapa verde taiata marunt, sare si piper dupa gust si mai lasi sa fiarba 10 min

 Servesti ciorba cu patrunjel verde taiat cat mai fin!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Georgiana78 1

27.04.2012, 05:07

Eduard, Cocolina, Simona, ma bucur ca va place!

mamaieelena 1

27.04.2012, 14:35

Georgiana78 1

27.04.2012, 19:39

Mamaieelena

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta