Ciolan cu legume

de simona72 in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2013 | 2760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 3 cepe
  • 1 vinata
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
  • cimbru proaspat
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan cu legume:

Ciolanul bine curatat se pune la fiert in apa cu putina sare si se lasa la fiert 1 ora. Ceapa se taie pestisor si se pune intr-un vas termorezistent ,iar peste ceapa se pune ciolanul fiert,sare,piper, citeva crengute de cimbru proaspat si se da la cuptor 30 minute.

Vinata si dovlecelul se taie cuburi, se pudreaza cu sare, se clatesc de surplusul de sare,se usuca cu prosop de bucatarie si se pun in vasul cu ciolan,se adauga 5 linguri din apa in care a fiert ciolanul si se mai lasa inca 40 minute la cuptor.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

17.04.2013, 21:24

il trimit pe George la tine.

_Alina_ 1

18.04.2013, 07:29

Cum arata!

simona72 1

18.04.2013, 07:55

Multumesc tuturor pt aprecieri!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu