Ciocanele de pui fierte in vin

de ArianaBala in Pui, 15 Iul 2011 | 6681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciocanele de pui
  • vin de casa
  • 3 linguri de ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui fierte in vin:

-ciocanelele de pui le crestam si le frecam cu sare si piper;

-punem uleiul intr-o tigaie, cand acesta este incins adaugam ciocanelele si stingem cu vin (eu am pus aprox. 250-300 ml vin roze de casa, dar merge cu orice fel de vin);

-lasam sa fiarba la foc mediu (intorcandu-le din cand in cand) pana cand vinul scade, apoi dam focul mai tare pt cateva minute (maxim 5 min. pt ca altfel carnea se desprinde de pe os) si lasam sa se rumeneasca;

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui fierte in vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

ArianaBala 1

19.07.2011, 11:45

Mamaie intradevar au fost suuuuuper

mihaelar63 1

02.12.2011, 11:14

Am sa incerc si eu prea frumos sunt rumenite

ArianaBala 1

02.12.2011, 14:29

Mihaela sa incerci si sa-mi spui daca ti-au placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu salata de varza si paine de casa