Cina rapida la Dry Cooker :))

de LadyCrs in Pui, 29 Ian 2013 | 4922 vizualizari

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

29.01.2013, 14:46

plaaaaace

mamaieelena 1

29.01.2013, 14:53

Alinutza80 1

29.01.2013, 14:54

MotanLaOale 1

29.01.2013, 15:05

portiadelumina 1

29.01.2013, 15:05

Rapidă şi săţioasă

laura_n 1

29.01.2013, 15:09

detest tigaia asta (numai si numai din cauza reclamelor) DAR arata tare bine papica

Bunica 1

29.01.2013, 15:14

Si uite asa in 20 de minute ai cina gata

Bya Ralu 1

29.01.2013, 15:19

diaconta 1

29.01.2013, 15:25

buna cina ta Lady

DIANA B 1

29.01.2013, 15:33

Super ... si a mea se odihneste-n cutie de cand am primit-o de la Delimano , si-i de aceea desteapta , cu strat ceramic

Geanina87 1

29.01.2013, 15:37

Bunica 1

29.01.2013, 15:41

Diana scoate-o de la cutie!Eu am si o folosesc foarte des.

Lau 1

29.01.2013, 15:44

ianculubita 1

29.01.2013, 16:23

Zamfira 1

29.01.2013, 18:54

Rocsi 1

29.01.2013, 20:12

Imi place si mie asa ceva

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 22:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos rosu