Cimbru pentru iarna

de Bunica in Conserve, 23 Aug 2013 | 7704 vizualizari

 

Stiu ca o sa spuneti ca se gaseste in magazin,dar parca e mai aromat cel uscat de noi.

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi de cimbru verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cimbru pentru iarna:

Cimbrul se spala,se sterge cu un prosop si se pune la uscat intr-un loc umbros si aerisit.

Dupa cam 14 zile se iau crengutele,se freca intre palme.

Tulpinile se dau de-o parte.

Se pune praful obtinut intr-un borcan si se pastreaza in camara.

TIPS-URI

1

Tulpinile se pot pastra pentru cand punem castravetii pentru iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cimbru pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]