Cimbru pentru iarna

de Bunica in Conserve, 23 Aug 2013 | 7075 vizualizari

 

Stiu ca o sa spuneti ca se gaseste in magazin,dar parca e mai aromat cel uscat de noi.

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi de cimbru verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cimbru pentru iarna:

Cimbrul se spala,se sterge cu un prosop si se pune la uscat intr-un loc umbros si aerisit.

Dupa cam 14 zile se iau crengutele,se freca intre palme.

Tulpinile se dau de-o parte.

Se pune praful obtinut intr-un borcan si se pastreaza in camara.

TIPS-URI

1

Tulpinile se pot pastra pentru cand punem castravetii pentru iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cimbru pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati la soare