Cici

de Angelina_Elena in Paste, 11 Noi 2011 | 18074 vizualizari

 

Cici-preparat din faina,apa si sare,care se fierb in apa in care s-a fiert fasolea

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • apa
  • 500 g faina
  • sare
  • secretul gustului
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cici:

Se fierbe fasolea in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert strecuram boabele de fasole, iar apa in care s-a fiert se pune deoparte.

Se pregatesc cici: intr-un vas se pune faina, sarea si apa cat cuprinde. Framantam pana obtinem un aluat elastic. Se ia cate o bucata de aluat si se intinde cat mai subtirel. Dupa ce i-am facut ii punem la fiert in apa de la fasole. Sunt gata in momentul in care se ridica la suprafata. Se scot pe o farfurie se pune peste ei sare/secretul gustului si putin ulei. Se amesteca bine. Se servesc calzi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:17

Angelina_Elena 1

15.11.2011, 21:34

Gabytza

mihaelar63 1

26.01.2012, 01:03

Ceva inedit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste Risone cu piept de pui