Aluat:
Crema de vanilie:
Topping:
Prima data facem crema.Punem laptele la fiert impreuna cu semintele de la batonul de vanilie.Frecam galbenusurile cu zaharul ,adaugam faina ,laptele fierbinte in fir subtire si punem din nou pe foc foarte mic amestecand continuu pana se ingroasa.(minim 15 min)
Cat timp se raceste crema pregatim aluatul.Punem apa la fiert ,cand da primul clocot adaugam untul si sarea si lasam pana se topeste complet untul si mai da iar in fiert.
Adaugam faina si amestecam bine pana rezulta o compozitie tare si omogena.Lasam aluatul putin la racorit si adaugam pe rand cate un ou si omogenizam bine.
Formam choxuri si le coacem pana se auresc frumos.
Le lasam la racit ,le taiem "capacelul" le umplem cu crema din belsug si frisca si le dam la rece.Intre timp pregatim toppingul.
Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida,cacaua si untul si o lasam sa se raceasca.Servim chouxurile cu topping din belsug si mai ales cu mare pofta!