Choux a la creme

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 3763 vizualizari

COMENTARII (12)

ela 1

16.05.2010, 12:51

umplutura,glazura,cum se fac?

silvi0ara 1

16.05.2010, 13:08

Chiar,cu ce le-ai umplut?

Ubulika 1

16.05.2010, 13:25

pai girls..eu le-am umplut cu frisca atunci ,ca mi-a fost lene sa fac crema
si glazura..am gasit intr-un magazin o punga cu glazura combinata(ciocolata alba si neagra),care se inmoaie 5 min in apa fierbinte..se taie un coltisor apoi ,pentru a putea orna
mi-e imi place de mor glazura aia

ela 1

16.05.2010, 13:40

scrie si tu la reteta sus

Ubulika 1

16.05.2010, 13:50

acum am adaugat...m-am chinuit cu pozele pana acum de m-am rupt..tot erori mi s-au dat la atasare.uf pana la urma merge cu greu

Rocsi 1

16.05.2010, 13:53

pretentioasa mai esti ela..vreai asa multe explicatii...ce frumoase iti iesi

ela 1

16.05.2010, 13:54

voiam si eu sa stiu cu ce se mananca,ca tare fromoase erau

Ubulika 1

16.05.2010, 14:04

Multumesc... si cand ma gandesc ca le-am facut pentru prima data impreuna cu sotul amandoi ne invarteam dintr-un colt in altul al bucatariei )credeam ca o s-o dam in bara

Rocsi 1

16.05.2010, 14:24

cu mana se mananca ela..ubulika tre sa prinzi curaj cand incerci ceva...poate nu iese chiar aspectos dar makr iese comestibil/

Ubulika 1

16.05.2010, 14:30

clar .. la unele mancaruri nu am eu treaba cu aspectu) ca nu imi iese dar curaj am inceput sa imi facincet incet
acuma nu chiar la toate ))

Rocsi 1

16.05.2010, 14:42

las ca asa sunt si eu..nu imi ies toate aspectoase dar macar au gust bun si asta conteaza

Bucataras 1

16.05.2010, 15:40

nici mie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pufoshenia!