Am promis batatului care mi-a reparat calculatorul ca ma revansez cu ceva dulce ,cremos .............lui i plac tare mult dulciurile adica lui SORIN,iar rezultatal uitati ce a iesit
Se pune apa, uleiul si sarea la fiert, iar cand fierb se ia de pe foc si se pune faina. Se amesteca foarte bine, pana se ia de pe margine apoi se pun ouale pe rand si se amesteca bine pana se incorporeza bine toate ouale.
Se pune aluatul intr-un pistol sau o punga cu coltul taiat si se da forma ,se coc la foc maxim adica la 250 grade pana se rumesc
Se scot se lasa la racit apoi se umplu cu crema.
Crema:
Se face pepul prima data si apoi se lasa la racit ,adica se amesteca bine faina cu laptele se pune compozitia pe foc pana se ingroasa apoi se lasa la racit.
Untul se mixeaza bine cu zaharul pudra, apoi se amesteca cu pepul racit si budinca. Budincile se dizolva in putin lapte dupa care se pun in restul de lapte cald amestecat cu zaharul pe soba, pana se ingroasa bine si se lasa la racit.
Crema in final se amesteca bine cu pepul racit, budincile si frisca batuta bine.
Se taie cate un capacel de la fiecare biluta sau gogosica cum vreti sa-i ziceti, se umple cu crema si se orneaza cu zahar pudra. Pitici au vrut si cu ciocolata si Sorin la fel asa ca am incercat sa impac si capra si varza.
Sincer, nu stiu cate mi-au iesit, dar au ramas si neumplute, cred ca jur de 150 bucati.