Chocolate roll

de sasha in Dulciuri, 10 Iun 2013 | 4840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura iìulei
  • 1 esenta de rom
  • 1 plic crema de ciocolata
  • nuca de cocos
  • 200 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate roll:

Separam galbenusurile de albus, batem albusurile  pana devine tare cu cele 4 linguri de zahar. Batem galbenusurile cu lingura de ulei, apoi turnam peste albusuri , apoi in ploaie turnam faina si esenta. O dam la cuptor intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu foaie de copt pentru 8/10 minute la 180°C. Intre timp pregatim crema dupa instructiuni, cu laptele. Cand e gata o rasturnam peste un prosop subtire, usor scoatem hartia si o umplem cu crema, rulam, mai ungem rulada pe deasupra cu crema si presaram nuca de cocos. O dam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate roll" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]