Chisca

de gaby_gabytza in Mezel de casa, 8 Apr 2013 | 12317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg orez
  • 300 g crupe
  • 5 cepe
  • ficat si plamani de porc
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • condimente
  • 1 kg ulei
  • mate de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisca:

Intr-o oala cu apa calduta adaugam orezul spalat si scurs si lasam sa fiarba orezul. Dupa ce s-a fiert orezul il scurgem foarte bine de apa.

Intr-o alta oala fierbem plamanii cu ficatul si cu putina sare.

Intr-o tigaie mai inalta calim in ulei cepele curatate si tocate marunt si rasturnam peste orezul racit. Adaugam crupea spalata bine si scursa de apa, plamanii si ficatii taiati marunt. La sfarsit adaugam sare, piper, cimbru si condimente dupa gust.

Matele de porc le spalam bine de cateva ori cu apa cu sare, iar in ultimele ape le frecam cu putin cimbru ca sa ii schimbam mirosul.

Incepem sa umplem matele cu compozitia de orez si le legam la capete cu ata.

Punem pe foc o oala mai mare cu apa cu foi de dafin si cand vedem ca incepe sa fiarba dam focul mic si adaugam chisca. Lasam sa fiarba intepand usor cu un ac cand vedem ca se umfla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]