Chisalita

de robert_b in Bauturi, 28 Aug 2014 | 3916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg. zarzare rosii
  • 3 l. apa
  • zahar (dupa gust)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisalita:

Se spala zarzarele si se pun intr-o oala cu zaharul si apa.Se fierbe circa 30 minute ,apoi se strecoara si gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]