Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat

de ala_oancea in Mancaruri de post, 14 Mai 2009 | 10844 vizualizari

 

Dupa o reteta de la Cristi Roman :) Delicios !!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 5 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat:

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele subtiri. Se aseaza intr-o tava, se ung cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin uscat. Printre cartofi se aseaza cateii de usturoi si se introduce tava in cuptorul incins, la foc mare. Dupa aproximativ 5 minute se scoate usturoiul. Se mixeaza rosia decojita cu usturoiul, sare, piper si busuioc, pana devine o pasta. Se scot cartofii din cuptor cand sunt deja rumeniti si se presara peste parmezan ras. Se mai lasa la cuptor pentru doua minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:48

super...cipsurii..o nebunie...si fara E-uri poti manca cat pofetesti

ala_oancea 1

14.05.2009, 21:06

Le-am facut intr-o seara si au iesit exact doua portii. Bine ... ca am mai fi mancat inca vreo doua la cat de bun a fost

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de soia cu cus-cus