Chiftelute picante de cartofi

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2010 | 5124 vizualizari

 

By Miha .Am facut o combinatie intre reteta lui Miha si a Nadinei.Multumesc fetelor!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar rosu
  • 5 catei usturoi
  • 1 ou
  • 50g unt
  • 2-3 linguri faina
  • 100g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute picante de cartofi:

Fierbem cartofii in coaja dupa care ii curatam si ii zdrobim bine,adaugam untul,smantana,oul,gogosarul taiat cubulete mici,cascavalul,usturoiul zdrobit si frunzele de patrunjel spalate si tocate marunt.Amestecam bine compozitia,potrivim de sare si piper.Cu mainile umede formam chiftelute pe care le prajim in baie de ulei incins.Cand chiftelutele s-au rumenit le scoatem cu o spumiera pe servetele pentru a elimina surplusul de ulei.Le servim calde sau reci,dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun fitos