Chiftelute persane

de Mitinita in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2011 | 6530 vizualizari

 

Din combinatia a mai multor retete a iesit asta. Mama nici nu mai face altfel chiftelutele.Ceapa le da o aroma foarte placuta si recomand a fi servite cu rosii prajite si orez.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne amestec
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • sofran (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute persane:

 

Se da ceapa pe razatoare sau prin robot.

Se amesteca toate ingredientele.

Se adauga faina cat e nevoie.

Se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei incins.

Eu le prajesc in cuptor intr-o tava Tefal.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute persane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

Mitinita 1

06.03.2011, 23:47

din pacate,in ultima vreme,cei care vin acasa se grabesc sa plece repede inapoi...parca si lumea imi pare mai trista cand ma uit la oameni pe strada. Nico,o sa te bucuri sa fii acasa la mama...si pot numai sa imi inchipui ce bucurie o sa-i faci ei

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:49

bun bun

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu pui