Chiftelute pane

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2010 | 4518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g carne macinata vita+porc
  • patrunjel tocat
  • 5 catei usturoi
  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute pane:

Se amesteca carnea macinata impreuna cu: usturoiul pisat, pinea murata in apa si apoi stoarsa, 1 ou, patrunjel, sare si piper. din amestecul obtinut se formeaza in palma bilute. Bilutele se tavalesc apoi prin pesmet. Dupa ce dam bilutele prin pesmet le vom da prin ou batut ca pentru omleta si apoi le vom praji in ulei fierbinte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]