Chiftelute la cuptor

de Mitinita in Porc, 20 Ian 2014 | 4079 vizualizari

 

Prefer varianta asta si motivez si de ce. Nu scot fum, se foloseste putin ulei si nu au nevoie de mine sa le invart :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 2 lingurite condiment ptr porc Kotanyi
  • 1 ou
  • 1-2 linguri faina
  • 1 morcov mic
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Ceapa si morcovul se dau pe razatoare.

Amestecam toate ingredientele. Nu este nevoie de sare,amestecul de condimente contine si sare.

Intr-o tava punem putin ulei si o dam la cuptor sa se infierbante.

Intre timp formam bilute din compozitie. Cand s-a infierbantat uleiul,adaugam chiftelutele.

Le rumenim pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

Sim0na 1

21.01.2014, 10:27

mmm.. delicios si mult mai sanatos!

laura_n 1

21.01.2014, 17:27

cele mai bune! si muult mai practice si mai gustoase! biig like!

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 17:03

arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in aluat de bere