Chiftelute la cuptor

de novembber in Porc, 19 Apr 2011 | 7383 vizualizari

 

N-am avut chef si timp sa stau langa aragaz si sa pazesc chiftelutele cat se prajesc, asa ca le-am bagat la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc
  • un cartof
  • un morcov
  • o ceapa verde
  • marar si patrunjel verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ou
  • cimbru uscat
  • harissa
  • sare si piper
  • pesmet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

     Cartoful si morcovul(crude) se dau pe razatoarea mica, se scurg bine se zeama. Usturoiul se zdrobeste, verdeata se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele(mai putin pesmetul) si se condimenteaza.

     Se formeaza chiftelute(mie mi-au iesit 16), se dau prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu pergament.

     Se baga la cuptor la foc mediu cca 45 minute.

     Se servesc calde cu paine taraneasca si lapte batut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (5)

kamy 1

19.04.2011, 23:05

vreo....cateva cu mustar

elena1988 1

21.04.2011, 10:06

Zambareata 1

07.11.2011, 20:35

ce bine arata sigur o voi incerca si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
sarmalute la vas roman