M-am gandit eu sa imprietenesc carnita cu diverse legume din gradina....asa printre ploi torentiale ne mai strecuram si prin gradina, mai gasim una alta....si buruian cat cuprinde....si mama a pus in solar niste seminte de dovlecel zucchini....a crescut ditamai dovlecioiu.....in fine sa trecem la ce am prestat...
Mai intai curatam si spalam legumele.
Carnea am tocat-o.
Taiem marunt frunzele de ceapa verde, la fel si ceapa o taiem marunt. Radem morcovul pe razatoarea mica, dam si dovlecelul pe razatoarea mica apoi il stoarcem de zeama.
Amestecam carnea cu legumele si ouale si pesmetul, potrivim de sare si apoi formam guguloaie rotunde ca niste mingiute.
Punem tuciuletul pe foc sa se incinga, adaugam ulei si apoi punem la prajit guguloaiele. Le scoatem pe un servet sa se absoarba surplusul de ulei. Se servesc atat fierbinti, cat si reci cu diverse garnituri.