Chiftelute din carne de porc si vita

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2011 | 18340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • 1 felie paine tip franzela
  • 1 cartof mic – de marimea unui ou
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 2 catei usturoi
  • marar sau patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne de porc si vita:

Ceapa tocata marunt o calim in ulei. Dam prin masina de tocat carnea, painea muita in apa, cartoful, ceapa si usturoiul. Punem langa acestea verdeta tocata, oul, asezonam cu sare si piper si amestecam pasta de carne pana se omogenizeaza.

Modelam intre palmele umezite cu apa bile de carne pe care le aplatizam putin. Le dam prin faina si le punem pe o farfurie, pregatind intai toate chiftelutele, apoi ne apucam sa le frigem.

Prajim chiftelutele pe amble parti in ulei incins bine, pana se rumenesc frumos, pe toata suprafata.

Le servim calde, dar merg foarte bine si reci. Mie imi plac fierbinti, cand le scot din tigaie…

Pofta buna va doresc!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de porc si vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei cu garnitura de legume